Hepsi, ilk kez 3 kişi çıkıyor!

1 Şubat Pazar günü, saat 15.00'da Hepsi konseri var! Grup Hepsi, sömestr tatilinde öğrencilere moral aşılamak amacıyla Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenlerinin karşısına çıkıyor.
Önceleri hep 4 kişi gördüğümüz Hepsi Grubu, bu kez 3 kişi. Gülçin'in izinli olması nedeniyle konsere katılamayacak olması, Hepsi'nin bu kez 3 kişi çıkmasına sebep oldu.

Birbirinden harika dans ve gösterileriyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan Grup Hepsi'nin bu konserinin biletlerini Biletix'ten temin edebilirsiniz.  olarak, konserde bulunmanızı öneriyor, bol eğlenceli vakitler diliyoruz.

İngilizcesi - English

1 February Open market günü , hour 15.00'da All of it or them concert there is! Group Hepsi of it or them , semester tatilinde öğrencilere moral inoculate on Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenlerinin opposite to prominent.

Predecessor all 4 person gördüğümüz All of it or them Grubu , this time 3 kişi. Gülçin'in on leave unprecedented with concert katılamayacak unprecedented Hepsi'nin this time 3 kişi çıkmasına cause okay.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

gülçinsiz bu grup bir hiç hepsinin sesi iğrenç

Adsız dedi ki...

hiç
de
iğrenç
diiil

Adsız dedi ki...

YA GÜLÇİN ARALARINDAN AYRILMIŞ DİYE DUYDUM BEN ARAŞTIRDIM GÜLÇİN EVLENİYORMUŞ DUBAİYEYE GİTMİŞ GÜLÇİN ARTIK YOK GÜLÇİNİN GİTMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜM AMA İŞTE ELDEN BİR ŞEY GELMEZ AMA BEN GÜLÇİNİN YERİNDE OLSAM HAYATTA AYRILMAZDIM AMA OLSUN GRUP HEPSİ O KADAR GÜÇLÜ VE DİRENÇLİ BİR GRUP Kİ BUNUN ÜSTESİNDEN DE GELİR HEM DE KENDİLERİNİ TOPARLADILAR EN GÜZEL GRUP HEPSİ BEN EN ÇOK YASEMİN İ SEVİYORUM ERENİ DE ÇOK SEVİYORUM AMA YASEMİNE HASTAYIM TAM BİR HAYRANIYIM AMA BEN İNANIYRUM ONLAR HERŞEYİN ÜSTESİNDEN GELECEKLER HEM ŞARKI DA ÇIKARDILAR SIR ADLI ÇOK GÜZEL BEN İNANIYORUM ONLAR GÜLÇİN OLMASA DA MÜKEMMELLER O YÜZDEN ŞÜPHEM YOK Kİ ONLAR SÜPERLER

Hepsi3850 dedi ki...

Gulcin ayrilmasaydi keske ama o isedi olsun zaten onu pek seviyordum ama bu grupta esksiklik var yinede KIYAMETE KADAR HEPSI

Hepsi3850 dedi ki...

Gun gectikce hepsiye daha cok seviyorum onar icin olurum gulcin kendi istemis cikmayi yasemin cemre eren zornancikartmadiya 13 yilik arkadaslarini burakti BIRDEN BIRE ona cok kiziyorum 3 kisi SUPERLER DE YINE UZULDUM